Activiteitenprogramma’s    

De wijksteunpunten De Lindehof in Hoogwoud en De Schakel in Spanbroek verzorgen voor de (iets) oudere inwoners van Opmeer een scala van wekelijks terugkerende activiteiten. Daarnaast wordt er een aantal eenmalige activiteiten gepland.

Ook Stichting Theresiahuis in De Weere is op dit vlak actief.

Activiteiten worden onder meer gepubliceerd in de dorpsbladen.

U kunt ook kijken voor De Lindehof op www.wspdelindehof.nl.

Bellen of mailen kan ook: mevr. Tanja Harlaar 0226 – 359123 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor De Schakel kunt u bellen met mevr Helga Overboom, 06 – 4130 2970 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt voor meer informatie ook kijken op Wijksteunpunt De Schakel.

Over activiteiten in het Theresiahuis wordt plaatselijk gepubliceerd in De Weere.  U kunt voor meer informatie ook bellen met dhr. Arnold Beemster: tel. 0229 – 581680.

                                              

Duofiets                                

Voor het gebruik van een duofiets kunt u terecht bij wijksteunpunt Lindehof in Hoogwoud (0226 – 359123) of bij Woonzorgcentrum Zandhove in Spanbroek (0226 – 351944).

U kunt op pad met een vriend, familielid of vrijwilliger uit uw eigen omgeving. Heeft u zelf niet iemand dan zijn via De Lindehof ook vrijwilligers beschikbaar.