Soms hebben mensen opeens te maken met een wereld die ze helemaal niet kennen: de wereld van ziekenhuizen en specialisten. Je hebt een gesprek - natuurlijk niet alleen- en later thuis komen er allerlei vragen boven. Met veel van die vragen kun je wel terecht bij dat ziekenhuis , die specialist of je huisarts, maar soms lijkt het wel of ze een andere taal spreken. Je vraagt je af: wat betekent dit nu allemaal voor mij en hoe moet ik hiermee nu verder? Of gewoon: hoe krijg ik een tweede mening?

Soms wil je gewoon eens hierover praten met iemand die goed weet wat er allemaal speelt in die wereld van ziekenhuizen, maar die gewone lekentaal spreekt....

Vanaf nu kan dat via Raad en Daad. De zorgcoach van Raad en Daad heeft jaren in een ziekenhuis gewerkt en weet hoe het allemaal werkt. De laatste anderhalf jaar heeft zij zelf ook een aantal zware operaties en revalidaties ondergaan. Ze is dus ook 'ervaringsdeskundige'. Deze kennis en ervaring wil ze graag inzetten voor anderen in Opmeer die met vragen zitten.

Heeft u vragen of wilt u eens een gesprek met onze zorgcoach, dan meldt u zich via ons algemeen nummer: 06 - 33055950.